Αρχική Ειδήσεις Για «αλητεία και ψευδείς ειδήσεις» κατηγορεί το υπουργείο Υγείας την ΠΟΕΔΗΝ

Για «αλητεία και ψευδείς ειδήσεις» κατηγορεί το υπουργείο Υγείας την ΠΟΕΔΗΝ

0
Για «αλητεία και ψευδείς ειδήσεις» κατηγορεί το υπουργείο Υγείας την ΠΟΕΔΗΝ

Με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση, το υπουργείο Υγείας απαντάει στις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ για την εμφάνιση μικρόβιου χολέρας στο Νοσοκομείο «Έλενα». 

Με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση, το υπουργείο Υγείας επανήλθε στο θέμα που αφορούσε καταγγελίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία ΠΟΕΔΗΝ για την εμφάνιση του μικρόβιου της χολέρας στο Νοσοκομείο «Έλενα» και το κλείσιμο της υπόγειας αποθήκης τροφίμων. Λίγες ώρες μετά την αναφορά του ΚΕΕΛΠΝΟ ότι με τα μέχρι τώρα δεδομένα του Κέντρου, δεν προκύπτει κανέναν στοιχείο που να στοιχειοθετεί την άποψη αυτή περί χολέρας, το υπουργείο Υγείας σε ανακοίνωσή του, κάνει λόγο για πολιτική αλητεία, διασπορά ψευδών ειδήσεων και αφήνει σαφώς να εννοηθεί ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ανακοίνωση που υπογράφεται τόσο από τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, όσο και τον αναπληρωτή υπουργό Παύλο Πολάκη, αναφέρει επί λέξη (σ.σ. τα κεφαλαία γράμματα προφανώς εμπεριέχονται στην ανακοίνωση): 

«Αυτή η ιστορία με τη “χολέρα” στο Έλενα, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής, της επίδειξης ανωτερότητας και του σεβασμού στα συνδικαλιστικά όργανα που έχει δείξει μέχρι τώρα η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ, Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ, Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ θα αντιμετωπιστούν δραστικά με ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ. Το υπουργείο Υγείας είναι υποχρεωμένο ΠΛΕΟΝ ΝΑ προστατεύσει την αξιοπιστία και αξιοπρέπεια του δημοσίου συστήματος υγείας και των ανθρώπων του (σ.σ. τα κεφαλαία της ανακοίνωσης του υπουργείου)».

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!