
Ζεσταίνετε σε αντικολλητικό τηγάνι το βούτυρο μαζί με το λάδι και ροδίζετε το κρέας 2΄-3΄, αφού το αλατοπιπερώσετε. Βγάζετε από το τηγάνι το κρέας και ρίχνετε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Το σοτάρετε 2΄ μέχρι να μαλακώσει.
Ξαναβάζετε στο τηγάνι τους κύβους του κρέατος, κατόπιν σβήνετε με το κρασί και βράζετε μέχρις ότου εξατμιστούν τα υγρά περίπου 10΄ (αν σας αρέσει το φιλέτο άψητο, δεν το ξαναβάζετε στο τηγάνι, αλλά το διατηρείτε ζεστό όσο φτιάχνετε τη σάλτσα).
Ξαναβγάζετε το κρέας και ρίχνετε στο τηγάνι το γιαούρτι, το ροκφόρ, τον άνηθο και λίγο αλατοπίπερο. Βράζετε τη σάλτσα σε πολύ σιγανή φωτιά 2΄ ανακατεύοντας διαρκώς.
Σερβίρετε τα φιλέτα γύρω γύρω και στο κέντρο τη σάλτσα γιαουρτιού. Γαρνίρετε με ντοματίνια και φρέσκα μυρωδικά.