...σκεφτόμενος πολύ σοβαρά το επόμενο Athens Noise του

Γιώργος Ριζόπουλος

Γεννήθηκε το 1972 και ευτύχησε να σπουδάσει Μηχανικός στην ερωτικότατην -τοιαύτας εκφράσεις ηδονίζουν νεαράς και δροσεράς υπάρξεις- Νύμφη του Θερμαϊκού, όπου και εγνώρισε έταιρη νύμφη, Δήμητρα επονομαζόμενη, την οποία και μοιραίως ... ενυμφεύφθη.
Συμβιώνουν επί άπειρα έτη, ανθόσπηραν, δε, τον βίο τους με την γλυκυτάτη Λίνα, εκ του Ευαγγελία…
Από το 1990 εισήχθη σε διάσημες του είδους κλινικές, όπως το θέατρο του Νέου Κόσμου, λαμβάνοντας θεραπευτικές αγωγές υποκριτικής (Ηρώδης, Πολώνιος, Δρ Ρανς, Ντόριαν, κομπάρσος) ανεπιτυχώς. Συμμετείχε σε συνέδρια διεθνούς εμβελείας όπως η Biennale Νέων Καλλιτεχνών στη Βαλένθια και το Διεθνές Φεστιβάλ Πανεπιστημιακού Θεάτρου Αρχαίας Ολυμπίας, επίσης ανεπιτυχώς!
Παραλλήλως επικουρικά προσλαμβάνει αμφιβόλου αποτελεσματικότητος ουσίες όπως σεμινάρια συγγραφής από τη Λένα Διβάνη, υποκριτικής από τη Νικαίτη Κοντούρη, ανάλυσης από τον Ανδρέα Μανωλικάκη, σεναρίου από το Collin Surrell και ανώδυνου τοκετού από τη μαία Μαρία.
Έχει συγγράψει θεατρικά έργα, διηγήματα, σενάρια, άρθρα …όμως θα περάσει στην αιωνιότητα ως υπογράφων τη στήλη Athens Noise, ήτοι ως στηλίστας!
MrOil